my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

29 Apr 2010

saya budak baru belajar




disebabkan masih baru lg dlm dunia berbelog dan masih sgt slow jd letak lahh gmbar siput..kui3

tengok orang seronok berbelog, trasa macam nak berbelog juga.. tp mula2 mcm xtaw nak jot pe n tetbe je first entry cter pasal exam.. wakaka..*yela sbb tgah exam pOn kan*.. tengok la belog neh.. sunyi sepi jek.. *alah besa la 2 baru lagik lama2 nnt banyak la kann*.. dua malam yg lepas gigih mengexplore macam mana nak tuka layout belog bg cun melecun.. akhirnya berjaya jugak! *padahal senang je pOn*.. adehh mmg buang mse je la sbb kalo study 3,4 notes da bole khatam.. n skrg masih lg terus gigih nak makeup belog neh kasi menarique tertarique kau memang da bom lahh.. iskk perosak bahasa btol..oke lahh

sila beri tunjuk ajar
sbb saya budak baru belajar ^^

11 comments:

lunar wolf said...

..ahahaha..comei weh kale ungu blog hg!!~..selamat berblog..nak jadi follower setia mu~

masyam yg comel (◕‿◕✿) said...

ahahah.. xtaw la cane leh terpurple jgak ni.. kui3.. thnx Da sudi menyapot membe hg yg masih hingusan dlm berbelog ini.. hik3

hanisah said...

cpt shah lap hingus tu..

dh laa masyamm... nk ade hingus2 lak..

haha..

masyam yg comel (◕‿◕✿) said...

ahahah.. gle gedik pnye url kn.. cm tah pape je rse.. kui3

Mohd LukMan said...

syah gedik.. haha
jom exchange haha

tgk aku wat satu entry khas tuk ko.. jgn xbace... ngeee

Mohd LukMan said...

bdway.. comel siput tu.. har3 kat mana ko culik dia??

masyam yg comel (◕‿◕✿) said...

iskk3.. terharu ahh aku de org seikhlas jiwa dan raga membuat entry pasal aku wlupun aku d pggil gedikz..sob3.. ngehehe
oke2.. neh yg lg2 smangat neh.. wahahah!

siput 2 en ko search je pdg usM 2.. ribu riban ade.. kui3

DarkArtz said...

hahahaha, ada orang dah ada blog, ada orang dah ada blog........
makin banyak lak blog dak2 biomed skang ye........
huhuhu........

masyam yg comel (◕‿◕✿) said...

ngeheheh.. abes lahh nnt gosSip semakin berleluasa.. hahahah

DarkArtz said...

ish ang ni syah.......
dari facebook sampai ke blog la ni dok wat gossip.......
ang tak insaf-insaf lagi kaa???
hak3......

masyam yg comel (◕‿◕✿) said...

gosip adalah hobi yg xdpt d pisah kn.. hek3

Related Posts with Thumbnails