my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

30 Sep 2010

pesan abang

ni adalah lagu zaman sekolah yang selalu menjadi siulan anak-anak muda ketika mengantuk di dalam kelas, berjalan ke dewan makan, dan apabila semangat nak belajar dah totally zero.


ta'ayah in memory

Adikku muda remaja
Awasi bila melangkah
Wajahmu manis bak bunga
Pasti ramai yang tergoda


Tidak dilarang kau bersuka
Asal tahu kan batasnya
Jangan sampai adik terlupa
Harapan dan cita-cita


Ibu dan ayah
Menaruh harapan
Agar kau berjaya
Di hari kemudian


Bila tiba waktu petang
Dari sekolah kau pulang 
Bergalas buku di pinggang
Siapa lihat pasti tertawan


Adik masih bersekolah
Awas segala dugaan
Adik kan ambil periksa
Agar cerah masa depan


Bila adik telah berjaya
Abang kan turut gembira
Tapi andai sebaliknya
Jangan kau rasa kecewa
Sekali adik terkandas
Bukan untuk selamanya
Di hati semangatkan pesanan
Ingat abang tetap sayang

Tapi kenapa lagu ni?? ;))



29 Sep 2010

motif??

kesian belog ni. macam tak de tuan. malas betul nak update. so, kalau dah taw malas nak update yg kau pergi gatal-gatal buat belog ni kenapa?


"sebab orang laen ada belog, so nak buat belog jugak lah!"

heheheh


actually banyak benda nak tulis. banyak benda nak cerita. banyak benda yang nak share. banyak sangat! tapi malas nak menaip.  nantilah aku upah orang. *duit pun tade, ada hati nak upah orang*


kerja saya sangat banyak. *pe hal ni, kejap aku, saya, lepas ni i plak*. salu lah NIAT nak buat, nak abeskan sebelum bla bla bla. tapi bila da duduk dalam bilek, satu apa pun tak jalan. haishhhh aishah2! pe la nak jadi. orang laen makin hari makin bagus, kau pulak makin teruk.


motif entry?? u ols pk lah sendiri.. teheheheeeeeee =p


23 Sep 2010

sesungguhnya redha itu terlalu indah :)

"Bila engkau memandang segalanye dari TUHANMU...

yg mencipta segalanya... yg menimpakan ujian...

yg menjadikan sakit hatimu... 

yg membuat keinginanmu terhalang... serta menyusahkn hidupmu...

pasti akn damailah hatimu...

kerana masakan ALLAH sengaja mentakdirkn segalanya untuk sesuatu yg sia2...

bukan ALLAH tdk tahu deritanya hidupmu... retaknya hatimu...

tp mungkin itulah yg DIA mahu...

kerana DIA maha tahu...hati yg sebeginilah yg slalu lunak & indah untuk dekat dan akrab dgnNYA..."





Ya Allah, redhakanlah hati ku dengan segala ketentuanMU.. 


Related Posts with Thumbnails