my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

29 Sep 2010

motif??

kesian belog ni. macam tak de tuan. malas betul nak update. so, kalau dah taw malas nak update yg kau pergi gatal-gatal buat belog ni kenapa?


"sebab orang laen ada belog, so nak buat belog jugak lah!"

heheheh


actually banyak benda nak tulis. banyak benda nak cerita. banyak benda yang nak share. banyak sangat! tapi malas nak menaip.  nantilah aku upah orang. *duit pun tade, ada hati nak upah orang*


kerja saya sangat banyak. *pe hal ni, kejap aku, saya, lepas ni i plak*. salu lah NIAT nak buat, nak abeskan sebelum bla bla bla. tapi bila da duduk dalam bilek, satu apa pun tak jalan. haishhhh aishah2! pe la nak jadi. orang laen makin hari makin bagus, kau pulak makin teruk.


motif entry?? u ols pk lah sendiri.. teheheheeeeeee =p


No comments:

Related Posts with Thumbnails