my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

8 Feb 2011

OFF DUTY!



okay hari ini tanggal 8 feb 2011 saya dengan rasa yg tak dapat diungkapkan dengan kata-kata mengisyhtiharkan bahawasanya BLOG INI AKAN DIBIARKAN BERSAWANG sehingga satu masa yang akan ditentukan kemudian. kerana buat masa sekarang tuan blog adalah sangat sibuk menuguruskan rumahtangga sehingga tidak dapat memberi sepenuh komitmen pada blog yg dibina atas dasar suka sama suka. eh?


hahah, bukanlah. 


*sambung balik*


hal ini adalah kerana tuan blog sedang berada di overseas semester akhir tahun terakhir sebelum bergraduasi dengan jayanya dari Universiti Sains Malaysia yang terchenta!


berikut adalah events yang wajib bukan lagi sunat sepanjang semester ini. kalau tak buat memamg BERDOSA!

18 Feb : Dinner Biomed
12-13 March : Biomedicine Simposium at IIUM Kelantan KUANTAN
14 March : submission of 2 copies of thesis for marking
17 March : Presentation Lab Management
28-29 March : Final Year Project VIVA
3 April : Writing Test for Haematology Lab Case Study
14 April : OSPE Biopracticum
17 April : Submission 4 copies of Final Thesis
..FINAL EXAM..

ha amacam busy kan? kan?

eh tp bulan feb macam tak ade ape je. bulan ini kena writing thesis cepat-cepatlah. tinggal sebulan je lagi. dekat simposium nak kena present lagi. so before pergi IIUM wajib dah siap THESIS sbb balik2 trus nak kena submit! dah 2 nak kena bagi supervisor check dulu.

okay lah, tak nak tulis panjang2. masa saya terlalu berharga untuk dibazirkan sekarang. hahah. see you all next time! wish me the best okay :)

'aishah


2 comments:

lea said...

wah2 busy nya korang...

semoga berjaya siapkan thesis!!

-me- said...

shah.!!
logbook hemato, blood bank ngan chempath..
jangan lupa.
pastu kat chempath nanti ada asaimen.
huhuhu...
T__T"

Related Posts with Thumbnails