my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

3 Jun 2010

sila ALERT!

sebenar nya saya bukan lah seorang yg rajin membaca surat khabar atau melihat berita di televisyen *wow! tulis penuh oke.. kalau online pn xbukak nye paper2 online ni.. so selalu la tak berapa nak alert dengan keadaan sekeliling.. tapi hari 2 si ezral *membe berpraktikal sibuk membelek2 handphone yang agak canggih la jugak kan.. saje la nak tgok budak 2 buat apa.. ooo rupenya dia sedang membaca paper online.. then saya pun sibuk la jugak nak baca2 apa isu hot kn *kadang2 bosan dlm lab.. baru lah taw pasal Mavi Marmara Ship yang menghantar misi bantuan ke Palestin telah ditawan oleh Israel.. 




Ya ALLAH, selamatkan lah saudara-saudara Islam ku dan KAU bantulah perjuangan mereka.. Amin 



3 comments:

DarkArtz said...

kita yang tengah tak dapat buat apa ni cuma mampu berdoa saja........

masyam yg comel (◕‿◕✿) said...

smoga Allah membantu mereke..

-telordibasuh- said...

amin...kalau telor ade ade doremon mau si israel kene baling ngn telor busuk...(prasaan marah ni)hehe

Related Posts with Thumbnails