my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

1 Jul 2010

lab414 in memories ^^


pejam celik.. pejam celik.. da nak habis dah LI.. cepat sungguh masa berlalu.. hmm masa baru-baru nak mula LI selalu rasa tak seronok dan tak bersemangat.. entah lah, mungkin sebab mahu bercuti menternak lemak lama di rumah.. tapi makin lama, makin seronok, gembira, dan bahagia tak terkata.. mungkin ada yg kata "kami tak suka LI".. tapi saya SANGAT suka!.. supervisor pun sangat baik.. even buat salah berkali-kali, tp dia masih mampu tersenyum lagi.. sometimes rasa macam sangat malu dengan dia.. sebab dia terlalu memahami.. SERIUS!!


thanks Dr Suriani!! i love u! ^_^


akak-akak lab pun sangat sporting *sila lah kembang kak hani* hahah .. diorang semua sangat best.. k.hani, k.fika, k.zaf.. akak2 dan abang2 yg lain-lain pun best jugak tapi yg bertiga ini yg memang sangat kamcing lah dalam lab.. semua sekepala dan agak gila-gila.. and all of them are drama queens!! kui3.. seorang lagi si auni.. ni pun mmg sangat kelakar.. mungkin sebab dia adik beradik lain bapak lain mak dengan k.fika.. hahaha.. tapi bila si auni datang bad mood nya, memag lah sangat takut.. 

overall saya sangat happy berpraktikal di USM Penang.. saya pasti akan merindui mereka.. i will be missing all these beautiful moments.. iskk3.. sedih pula *sambil mengesat-ngesat air mata*.. oke semua.. disebabkan saya tak pandai nak tulis panjang-panjang jadi sila lah layan gambar-gambar semasa saya di sini..







sebenarnya ada banyak lagi gambar.. tapi tak larat dah nak letak.. huhuh.. and finally, proudly present lab414.. 

jeng, jeng, jenggggggggggggg!!!


kui3

thanks to all lab414 members especially k.fika, k.hani. k.zaf dan yg sama waktu dengannya.. saya akan merindui anda semua.. love you all.. take care & good luck!!.. bye2.. see ya again next time.. sayonara (",)


2 comments:

Hani Kila said...

*hani kila likes this*
yeayyy! 2 thumbs up!!
sayangggg korang jugak!!
sangat2~
so gonna miss u guys...
;)

aishah (◕‿◕✿) said...

kne letak like button la lepas ni.. hik3.. kenangan terindah!! don forget us! gonna miss u all to0!! :)

Related Posts with Thumbnails