my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

15 Jul 2010

rindu mahu ke cinema


saya rindu untuk ke cinema dan menonton movie-movie yg best. sepanjang ber"LI" saya sudah tengok 5movies ini. 



SEMUA BEST. SANGAT PUAS. SERIUS!! TAK TIPU.


first movie yg saya tengok. LBS. oke sedih. tp cukup untuk sekali tengok je. kalo banyak-banyak kali confrim tertido dalam panggung. saya bagi 4 bintang. 



oke this is the second movie. yang ni bagi saya memang sangat best. serius. tak tipu. tapi kalau orang laen tak suka tak apa. sebab saya suka. kalau tengok banyak-banyak kali pun tak rugi. sebab hero dia menggoda. oke saya bagi 5 bintang.



movie ketiga yang saya tengok. jalan cerita sangat best kalau anda betul-betul menghayati. tapi saya tidak menghayati kerana berlakunya gangguan dalaman. hanya orang di sebelah saya sahaja yang tahu. kan kak hani. hahaha. tapi movie ni memang serius best. tak tipu. nak bagi berapa bintang eh? emm bagi 4.5 boleh tak??



THERE'S NO PLAN B. 5 STAR!



Oke ini last movie yang saya sempat tengok sebelum tamatnya latihan industri. Ya ALLAH! movie ni pun sangat best. disebabkan 1&2 saya da tengok masa zaman comel-comel kanak-kanak dulu, jadi memang sangat teruja untuk tengok TOY STORY 3 ini. 

5 STAR again!

hurm dan sekarang sudah pulang ke Kelantan. 

tiada cinema. 

waaaa. 

mahu tengok 

"THE LAST AIRBENDER"



wuu. wuu. wuu. sedih.



8 comments:

~tukangmasak~ said...

the last airbender!!!!

aang~

grrrrrrrrrrrrrr~
nak tengok!!!!
uhuhuhu
T_T

Cik Gojez said...

suka LBS!!!
tiap2 mggu msk pangung ke?
ishk2..=P

Ct SoLeHa said...

same gak..mase elektif tiap2 minggu g tgok wayang
tgok elf street,prince persia,lagenda budak setan,kecoh betul (tertiba layan melayu..hehe)..karate kid, dan yg baru: TWILIGHT: Eclipse!! jacob yg hensem...

Hani Kila said...

muahahahaha~
mari mari datang ke penang...
jom g tengok wayang lagi!!!
:))

aishah (◕‿◕✿) said...

bb: huhuh kne donload la nmpaknye.. iskk3

cik gojez: hehe.. tade la tetiap mggu.. 2mggu skali je..

k.hani: k.hani support la tiket wayang n tiket pegi balek.. har3

aishah (◕‿◕✿) said...

k.sol: ha 2 la pasal.. kalo kt cni de pggung, mmg duet abes ke c2 je la jwb nye.. ekeke

lunar wolf said...

..the last airbender tak best..sgt racist kot..

..lagenda budak setan xtgk..rata2 kwn aku kt xbest..ahahhaa

..2 kali tgk prince of persia..2-2 kali dipanggung..best!!

..tgk karate kid sampai sebak..ahahaha

..toy story best pembawakan nilai psahabatan<<--wow ayat aku..kawan aku sorang nanges weh tgk..aku siap silap landing kat balak cina hensem lg..ahahaha..syahdu kot..

aishah (◕‿◕✿) said...

the last airbender la aku xsabar nak tngok.. sape ade tolg kasi.. har3.. LBS jln crita slow, ckop skali je tgok.. tp karate kid xsebak pn.. yg penting toy story3 mmg da best!! :))

Related Posts with Thumbnails