my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

8 Aug 2010

selamat pengantin baru BALQIS!

entry ini ditujukan khas buat ex-schoolmate yang telah selamat mendirikan rumah tangga pada 

1 Ogos 2010


congratz to 


BALQIS ASMA SAIDAH 
MUHAMMAD FITRI


semoga bahagia hingga ke syurga. amin :)



the bride and the groom! ;)



upacara potong kek



ololo comel2. 



bersama ex-serataians 01-05


to balqis,
sorry coz tak dapat nak attend wedding kau ari 2. keje banyak sangat sampai tak terbuat. he3. tapi kau memang sangat cantik. memang siyesly bertuah gile si fitri. and congratz to fitri sebab berjaya memakai color pink. anyway, aku doakan kau bahagia dengan fitri selamanya. amin. 

i love you balqis!

2 comments:

Cik Gojez said...

sha, aku bru nak amek template tu..nsb x amek ag
erm...kwn hg tu mcm kwn kpd kwn aku gak sbb sama gmbr kat fb

'aishah (◕‿◕✿) said...

hahah.. naseb baek xsama.. oo yeke?? lahai keciknya dunia..he3.. ni x-schoolmate aku kawen.. dua2 study kt mesir..

Related Posts with Thumbnails