my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

10 Oct 2010

ten ten ten

happy 10 Oct 10! hahah. wah macam nak sambut apa je! heheh. tapi rasanya memang ramai lah kot nak jadikan hari ini sebagai hari yang paling bersejarah dan bermakna untuk diingati sampai bila-bila. aku? aku?? apa je lah yang aku buat hari ini. heh


sebenarnya 3 minggu lepas wallet i hilang. dia merajuk sebab i penah cakap nak beli wallet baru. tak lama lepas tu dia terus ghaib dari hidup i. *nangis*. masa tu i baru balik cuti raya. dari ipoh ke kelantan. dah sampai stesen bus kota bharu, i duduk-duduk tunggu taxi. tiba-tiba perut i bergendang-gendang macam gendang wushu usm so i pun keluarkan lah wallet dari bag nak beli makanan. lepas tu i tak sedar macam mana dia hilang. sedar-sedar dalam taxi dah nak sampai usm sebab nak bayar duit tambang. menggelabah cari wallet tapi tak jumpa. tapi nasib baik ada seorang lagi student usm yang naik taxi dengan i, so dia yang bayarkan. terima kasih ye awak. naik bilik terus nangis2. penat-penat baru sampai jadi macam ni pulak. memang terduga iman yang senipis kulit bawang. petang tu juga pergi buat report polis dan block semua atm card. malam tu memang jiwa kacau!


petang tadi keluar pergi pasar siti khadijah dengan syazwan sebab akak dia mengidam keropok lekor. mungkinkah?? oohhh oke tak ada apa-apa. dah alang-alang keluar terus pergi buat lesen yang hilang dan ambil IC. actually i buat IC baru sehari selepas wallet i hilang. so dah boleh ambil and now i dah ada IC baru! yeayy!! :p. 


IC baru, lesen baru & atm card's bank islam baru



tapi kena denda lah kan. nasib baek rm50 je sebab membe i penah hilang jugak kena rm100. huh. lesen pun kena bayar rm20. padahal kertas biasa yang di"laminate" je pun. seringgit pun boleh. then pergi kbmall sebab membe i pesan perfume body shop. sempat lah i sental-sental perfume tester kat baju and tudung biar harum semerbak. nanti bila ada duet i nak beli jugak lah satu. hehehe


and last but not least



HAPPY 10TH OCT 10!!!


hahah tetiba je upload pic raya. sbb tak sempat nak buat entry pasal raya. ni semua ex-schoolmate masa sekolah menengah.

ni pulak pic raya bersama coursemate :)


haruslah menginterprem diri sendiri :p


3 comments:

lea said...

hoho..kesiannya kamu

abes kan aisyah, masa hilang tu duit ade bape dalam tu?

syazwansamar said...

semngt shah.
eeh.mane shah ni.tadi jalan rendah dari aku.ni terus ilang.
*sambil tgk bawah.terus gelak*

'aishah (◕‿◕✿) said...

lea: is3, agak byk la jugak sbb nak balek kan, mak mesti lah bg duet :(

syazwan: keji wei kau! tape2 ari 2 ari aku esok lusa ko pulak, jgn nak merayu2 oke! *tetbe*

Related Posts with Thumbnails