my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

1 Jun 2011

kerja oh kerja


Encik kerja tolong lah cari saya, saya dah tak larat nak mencari anda. tolong lah tolong lahhhh!!! T______T

Kenapa lah tade feedback lagi ni? dekat Ipoh ni semua hospital aku dah hantar except Hospital Besar Ipoh sebab itu kerajaan punya jadi macam wajib lah mengisi SPA. 

Yang aku pos resume ade lah dekat sepuluh kot. Semua dekat Selangor & KL. Belum lagi yang aku submit by online. ha cincai-cincai kira dekat Ipoh 6, pos 10, online 10 hmm 26 kot. 

Baek lah mari berfikiran positif. Mungkin rezeki sy belum sampai lagi tapi jangan risau sebab semua aturan kehidupan ini Allah da tentukan. DIA tahu mana yang baek untuk setiap hamba2NYA. Asalkan kita dah berusaha dan berdoa jadi selebihnya serahkan kepada DIA. Ya mungkin bukan sekarang tapi esok lusa minggu depan tahun depan siapa tahu kan T___________T. yang penting jangan cepat mengalah =')





"Dear 'Aishah, remember that all the good things take time. Therefore, be patient, little by little you will go far"


2 comments:

hanisah said...

nisah kan x apply keja langsung. wawawa..
so xtau cne nak isi laporan abes blaja JPA tu.. ><

'aishah (◕‿◕✿) said...

heheh, nisah tape lah nak sambung master..
borang abes blaja 2 pun shah xisi..hua3.. nak isi kat mne xtaw.. tp mcm xperlu pun tape kot kan? ke kena jugak? JPA mcm tade keje jugak >,<

Related Posts with Thumbnails