my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

2 Feb 2012

Film Review

Okay, hari ni aku nak buat review yang tak seberapa tentang filem-filem yang aku dah tengok sepanjang januari lepas, ewahh macam good2 je kan nak buat review filem :P 

Journey 2: The Mysterious Island.
Ni latest movie aku tengok masa cuti raya cina hari hari tu. Aku nak tengok movie ni sebab aku nak tengok The Rock@Dwayne Johnson je. kui kui kui. Masa kecil-kecil dulu, aku rajin kot melayan wrestling ni. Tapi sekarang aku dah tak rajin dah nak melayan sebab The Rock dah tak ada. Okey berbalik kepada cerita kita, filem ni bagi aku biasa-biasa je. yang buat macam suspen sikit masa kena kejar dengan mengkarung tu. lepas tu aku rasa macam dah tak ada yang menarik. ngaaa. Tapi motif movie ni bagus lah sebab berkisarkan kekeluargaan. Dan aku rasa cerita macam ni sangat sesuai untuk kanak-kanak. Lagipun masa aku pergi tengok tu, macam ramai jugak parents bawak anak-anak tengok movie ni. Cerita dia tak lama pun, 1jam 30minit. Okay la kan tak meleret-leret, tapi tah lah aku rasa macam ada yang kurang. Nak tau kena tengok.





Mission Impossible: Ghost Protocol.
Ni pulak aku tengok sebab nak tengok Tom Cruise. hahahah. tak ada lah. Movie ni aku tengok dekat The Mines. Masa tu dah tak ada cerita yang menarik. So belasah je tengok yang ni. Cerita ni boleh dikategorikan best, tapi sebab aku tak ikut dan tak layan pun MI yang before ni, jadi aku macam tak interested sangat. Lama kot movie ni, dekat 2jam 30minit. Sempat jugak lah kan aku buat air liur basi. kui3. Mungkin masa tu aku penat sangat tu yang sampai boleh tertidur ;)




Sherlock Holmes: A Game of Shadows.
BEST!! itu je yang mampu aku cakap. Tak tengok memang rugi. Sekian review daripada saya *hampeh* ;)



*memang tak berbakat langsung buat review T__T*


2 comments:

Hanisah said...

Klw Shah rasa movie Sherlock tu best, try tengok Sherlock series. Awesome gilaaaaaaaaa :D

'aishah (◕‿◕✿) said...

oo ade eh series die? hahah kena tgok ni ;)

Related Posts with Thumbnails