my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

15 Dec 2010

cuti itu indah :)

okay kali ni i nak cerita pasal cuti sem i hari 2. walau pun orang lain cuti sampai 6minggu, tapi i cuti 3minggu je. konon balik awal sebab nak siap kan final year project. tapi itula kan, bila buat dah tak jadi2, bila lah agaknya nak siap >,<

28nov - pergi hantar adik i dekat poli sultan azlan shah (PSAS).  mak, kakak, adik bongsu, adik yg nak masuk poli, dan juga saya. adik yg seorang lagi tak ikut sebab die tak cuti. PSAS macam agak besar jugak lah dan berbukit2. lagi satu cantik. memang no wonder lah sebab poli 2 baru lg. gigih i kemas2 kan barang dia letak dalam locker, lipat2 baju, pasang cadar dan segala bagai. sebab nanti i macam kesian dekat dia kena buat sorang. lagipun i tahu adik i 2 mesti maen campak2 je baju dalam locker. lepas tu kami pun bergerak lah ke rumah kakak i dekat subang sebab dia nak convo 30nov.

29nov - hari ni isnin. ohh bosan gile okay. sebab duduk dalam rumah je. yela sebab akak i keje. siapa nak bawak kitorang pergi jalan2. lagipun mak i suh diam2 duduk rumah je tak payah pergi mana2. cuma i drive pergi beli lunch dengan barang2 dapur. rumah kakak i macam satu hape pun tarak! malam 2 adik i dgn i paksa2 kakak i pergi i-City. kakak i cakap i-City 2 dah tade pape, xpayah pergi lah. siang2 lagi cantik. ciss ingt kami budak2 ke nak tipu, siang2 apa ada hal kat i-City 2. tp atlast kami pergi jugak. excited ohhh! kakak i macam tak heran langsung, sebab kate nya dah 3x pergi situ. haishhh bongkak betol! dah la bateri camera dia xcharge, kalau x berpuluh2 gambar bole tangkap lagik >_



excited! sampai2 terus pergi kat pokok ni. ha3

 
semua orang berebut2 nak ambil gambar dekat sini.

 
:)

 
i ingt nanti budak 2 tak nampak so yakin je i nak tunduk2

i memang tak pandai pose

 
tengok lah tanah, becak lepas hujan.


 actually sebelah 2 i, tp i crop sbb muka i buruk

 last pic before camera terpadam

 saranghe jan geun suk! eh i tiba2 admire dia ;)

30nov - hari ni pukul 5.30am mak dah gerak bangun. 6.15am dah bertolak ke UiTM. gile awal. sebab kang lambat2 ramai orang tak boleh nak parking dekat2. okay lah, yang ni nanti i update laen. dah pukul 8.30am, kena siap2 pergi lab. ooHHH encek e.coli, sila grow dengan sihatnya! :p




8 comments:

lea said...

wah..g I-city ker???

hanisah said...

aaaaaaaa....
nape tbe2 shah mnat oppa nisah?
xley! xley! i jelez! :PP

'aishah (◕‿◕✿) said...

lea: heheh, bru g cuti ari 2 :)

nisah: eh, oppa nisah lee min ho kan? :p

hanisah said...

mne de lee min ho.
nk jang geun suk.. uhuk3.
hwaa..:((
haha.. XD

ieda said...

amboi2 .. kan mainn layie bergambar yer .. ok aper .. kalau cun sgt cik abang larii tauu hehehehe

'aishah (◕‿◕✿) said...

nisah: hahah, jgn nges.. okay lah demi mu shah beralah lah.. wuu3

'aishah (◕‿◕✿) said...

k.ieda: heheh, tp mmg btol la sy xpndai posing.. hik3

hanisah said...

hahahaha..yay! :DD

Related Posts with Thumbnails