my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

13 Dec 2010

I pun teringin nak buat story review jugak!

its already 1.11am. tapi i tak tido lagi sebab i baru je bangun.

actually i sekarang tengah layan cerita korea "BEETHOVEN VIRUS". baru episode 14. ada lagi 5 episode nak abes. serius sakit hati i tgok cerita ni. siapa2 yg minat drama korea mesti tahu. cerita ni tentang sekumpulan musician yg teringin nak ada orchestra sendiri. tp diorang ni just amateur, tak ada lah hebat sangat. tp kalau diberi peluang untuk practice dan practice mestilah akan mantap. lebih kurang lah kan, i tak pandai nak elaborate panjang2. kalau panjang2 pun sumpah tak ada siapa pun nak baca belog i yg kusam ni.

yg i sakit hati nya bukan apa, jalan cerita langsung tak seperti yang i nak. yela since i bukan director nya mmg tak akan jadi macam yg i nak la kan. tapi i penonton okay? tetap tak puas hati! 

PERTAMA, i tak puas hati sebab "what the" Du Ru Mi yang boleh terjatuh cinta dengan cikgu diorang yg sumpah memang sgt annoying! Dah la tua, tak hensem, muka pun nak cengei je. padahal si GOOD Kang Gun Woo punya lah syok dekat dia. dah la muda, muka pun boleh tahan. kpd siapa2 yg tak tengok cerita ni, Kang Gun Woo adalah hero pertama dalam cerita You're Beautiful. nama sebenar aku tak tahu.

KEDUA, i tak puas ati dengan Gun Woo! kenapa dia tak ikut je Teacher Jung Myung Hwan jadi student dia???!!!

KETIGA, i tak puas hati dengan Gun Woo jugak. kenape nak baek sangat g layan cikgu dia 2. buat breakfast lah, kasi anjing makan lah. then nak redha je dengar maki hamun. haishh sabar je lah aku! tp i suka masa dia fight dgn cikgu dia then dia cakap "This is my orchestra, I'm the conductor!" padan muka kau Kang Mae! KAHKAHKAH KAHKAHKAH! *gelak keji*

setakat yang i tengok macam 2 lah cerita nya, tak tahu lagi ending macam mana. i harap Ru Mi akan tinggal kan cikgu 2!*siapa yg dah tengok, jgn kasi taw ending dia*


p/s: i baru je search drama ni, and baru tahu hero itu adalah JAN GEUN SUK pujaan ramai.

10 comments:

hanisah said...

nisah saaaaaaaaaaaaaangat ske jang geun suk! :DD
<3 <3 <3 <3

'aishah (◕‿◕✿) said...

hahah, kesian shah baru taw i2 jan geus suk! kui3

'aishah (◕‿◕✿) said...

*jan geun suk

DarkArtz said...

dah kata x puas hati, xyah la tengok dah........
har3........

'aishah (◕‿◕✿) said...

xboleh lah weh.. ak curious gle ending dia mcm mna.. ngeh3

lea said...

hahaha...sabor2.
btw by citer korea x?
nanti nak..hehe

'aishah (◕‿◕✿) said...

heheh, tade lah byk sgt.. tp bole je kalau nak.. mai2 dtg bilik :)

chanz said...

haha~ cam kenal je reviu camni.

ending die Ru Mi tinggalkan cikgu tu.. :p :run away: before somebody going mad.

'aishah (◕‿◕✿) said...

hakim: ngeee~ ilham dari belog hg lah..ha3

hah? Ru Mi tggal kan ckigu 2? okay nak smbung tgok. aku terstop smpai episode17. sbb saket jiwa!

chanz said...

erm, jangan amek serius aku komen ending tu. aku tak tgk pun. sorry!!

Related Posts with Thumbnails