my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

11 Dec 2010

nama belog sendiri pun boleh lupa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

intro kena jerit dulu. motif? STRESS! Ya Allah memang sumpah kesian gile dengan belog i nih. Kesian kau belog dapat tuan macam i :(. Btw sorry to all sebab tak sempat nak update and make-up belog *macam lah ada orang nak baca belog aku* Last time busy study for final exam konon nya lah 2 yg xsempat. then cuti sem plak kt rumah memang susah lah nak online. *they are only excuses!*

tiba2 pagi ni rasa macam nak terjah belog sendiri. sebab kalau nak harap orang lain nak terjah memang confirm tak akan ada. kasihan. terabai! i pun type lah url belog sendiri then tiba2..................

BLOG NOT FOUND!!

sumpah terkejut gila ingat blogspot  da buang belog i. yela sebab lama tak bukak so ingat macam berkubur tanpa nisan begitu sahaja. lepas tu rasa maybe spelling error and 

NOTHING TO BE PROUD OF

fuhh! naseb baek kau. kalau x memang confirm anngis dah. walaupun belog ni tak seberapa tapi i sayang dia so muchh! *muntah*

i rasa macam ada penyakit pelupa yg sangat teruk! semalam i pergi informm konon nak buat labwork. jumaat kan kelantan cuti so kalau nak masuk kena ada access card. i touch la kad dekat sensor tepi pintu 2, then dia request pin no. okay setiap orang memang ada pin no sendiri. then i dengan confident nye enter lah pin no i. sekali keluar

WRONG PIN NUMBER!!

perghhhh! apakah?? i rasa dah betol. sebab dulu i pun pernah terlupa jugak then try 2,3 kali berjaya! akhirnya i semat dalam hati yg pin no. i adalah birthday mak i. dekat 10 kali i try masuk kan pin no. pusing2 kan je no birthday mak i 2 tp xberjaya. jenguk2 kat dalam tak de org. macam mana nak masuk ni? perlu ke nak patah balek and cancel buat labwork. i cuba bertenang then try enter pin no lg skali. kali ni i enter birthday i pulak. memang confirm2 lah bukan birthday sendiri. sumpah dah putus asa rasa macam nak balek bilek je. tp jangan cepat putus asa. i pun kate ni last, kalau tak boleh jugak memang balek bilek sambung tengok citer korea. then titttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

VALID ENTRY!

hah! alhamdulillah berjaya masuk! hahah. kau orang taw aku enter no ape? my dad's birthday! iskk macam mana i boleh lupa. ayahhhhh, rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! T_T

possibility untuk i dapat alzhemeir in the early of 40 adalah sangat tinggi MUNGKIN!


6 comments:

chanz said...

HAHA!

hanisah said...

haha..lek shah.
nisah pn slalu lupa passwaord. XD

DarkArtz said...

sib baik kau gigih mencuba........
kalau aku, cubaan ketiga tak berjaya, dah lama balik bilik, tido je.......
ngehehehehe.........

'aishah (◕‿◕✿) said...

chanz: KAH3

nisah: tp ari 2 baru je lupa ni dah lupa balek.. mmg da mncapai tahap kronik! he3

dark artz: mula2 rsa macam agak bangang jugak lama2 dekat lua. naseb baek tade org, kalau x memang lah malu.. moral of d'story, jgn cepat putus asa! keh3

DarkArtz said...

bukan putus asa.......
aku rasa aku berlainan kot........
lupa password hanya satu alasan.......
sebenarnya malas nak wat keje dan nak balik tido......
ngehehehehe.........

'aishah (◕‿◕✿) said...

ye kita mmg laen..
ko lelaki dan aku perempuan :)

Related Posts with Thumbnails