my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

13 Dec 2010

GADIS2 SUCI MELAYU WAJIB BACA INI!

hah tajuk nak GEMPAR kan. kalau yang tak suci macam mana pulak. okay no comment.

kalau anda baca artikel ni terutama gadis2, sumpah you all akan tergugat. i dah buat survey dekat diri sendiri dan seriously i tergugat! dan i pasti lelaki2 di luar sana suka. CONFIRM!

macam yg i cakap entry before ni, i malas nak tulis panjang2, sebab i yakin memang tak ada siapa pun akan baca. of course lah i tahu sebab i pun macam 2. i letak link je dekat sini dan sila lah pergi terjah sendiri dan baca sampai habis. jangan skip2 or scan2 sahaja.






p/s: sumpah i terus rasa nak belajar menari lepas baca artikel ni!!
 

4 comments:

lea said...

jangan lupa menonton
aku masih dara

'aishah (◕‿◕✿) said...

sini tade cinema, susah la tonton..he3

chanz said...

Maghribi!!! wooot~~

'aishah (◕‿◕✿) said...

xtahan wajah persis artis 2! fuhh!!

Related Posts with Thumbnails