my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

13 Dec 2011

Fikiran melayang-layang

Seperti kebiasaan hari Selasa & Jumaat aku ada badminton's game, 6-8pm. Dekat dewan 2 ada surau so jangan nak kata aku tak solat Maghrib okay. Disebabkan KL hari ni banjir kilat di sekitar kawasan Perpustakaan Negara so macam tak ramai la orang yang datang main badminton hari ni. Jadi aku & d'geng pun conquer lah court 2 sampai pukul10. tapi 9.30pm aku da balik, penat!

Jalan Tun Razak dihadapan Perpustakaan Negara tenggelam

Okay, rumah aku tingkat 3, kalau turun aku ikut tangga je kalau naik aku guna lif. Tadi lepas habis main aku pun balik la, then naik lif. button no.3 dah ada yang tekan maknanya ada orang yang akan keluar sekali la dekat 3rd floor nanti. Lif akan naik dari LG > G > 1 > 2 > 3. Aku naik dari LG, dan selalunya dekat G mesti lif berhenti, orang masuk. Tapi tak tahu lah tadi mungkin aku penat sangat kot, bila lif 2 berhenti ade orang keluar, aku buat bodoh aku je & bila pintu lif tutup aku tekan no.3. pastu ade akak 2 tegur, eh tadi la tingkat 3. aku pun macam "erkkk yeke? sorry". Pehh nasib baik la ade orang turun tingkat 4 so aku pun keluar sekali, turun bawah ikut tangga. Adoyai kemana saja lah fikiran ku melayang-layang! (+_-)


5 comments:

Cho Zila said...

boleh gak jadi gitu yerkk.. memang kalau fikiran dah melayangtu semuanya jadi tak kena..

Bulan Syurga Firdaus said...

penat sgt la tu :) take ur rest hehehe

DarkArtz said...

ingatkan cite seram tadi.........

'aishah (◕‿◕✿) said...

k.cho zila: heheh, itulah pasal, boleh pulak xsedar :)

firdaus: agak nye la, ngee thanks :)

'aishah (◕‿◕✿) said...

darkartz: ui lme xdgr crite ko?

Related Posts with Thumbnails