my friends

How can I help you?

Name:
Email Address:
Handphone No.
Occupation
Where do you live? KL, Selangor
Perlis, Kedah, Penang, Perak
Negeri Sembilan, Melaka, Johor
Pahang, Terengganu, Kelantan
Sabah, Sarawak, Labuan
Are you interested in any of below? Lose weight
Gain weight
Improved health
Improved energy
Improved skin
Earn extra income
Extra information that can help me to guide you

This HTML form was created by Freedback.

14 Dec 2011

Double Zinger Burger Free??!!!

Siapa nak DOUBLE ZINGER BURGER FREE 
sila lah dengan kadar segera print out voucher di bawah!

click image for more clear

Seriously pagi tadi KFC telah mengeluarkan voucher online ini untuk mendapatkan Double Zinger Burger secara PERCUMA. Sila lah percaya kalau tak percaya jugak boleh tengok resit ni.

ha percaya tak sekarang? *pic dicuri dari FB adikku*

Tapi sayang berjuta-juta kali sayang kerana petang tadi KFC telah pun menarik balik promotion ini disebabkan kehabisan stok katanya. Melepas lah korang termasuk lah aku T__T *nak challenge prosperity lettew*



5 comments:

ain farahin said...

first time dgr!

Bulan Syurga Firdaus said...

hehehhee marketing3 ;) sedap nye zingerrrr

'aishah (◕‿◕✿) said...

ain: & maybe for d'last time jugak dgr :P

firdaus: lagi sedap kalau free :D

Cho Zila said...

terbaca blog kengkawan tadi..boleh gitu kfcni..masa buat tak fikirpun...

'aishah (◕‿◕✿) said...

k.cho zila: itulah dah terhantuk baru nak tergadah.. kfc oh kfc.. huhuhu

Related Posts with Thumbnails